Ανοίγοντας την σελίδα στο λάπτοπ μου να γράψω αυτό το άρθρο δεν μπορούσα να μην σκέφτομαι το αντίστοιχο που είχα γράψει πριν ένα χρόνο περίπου. Εκεί σας έγραφα πως είχα ταξιδέψει πολύ την χρονιά που αποχαιρετούσα και ότι είχα περάσει πολύ χρόνο μπροστά από αυτό το λάπτοπ βλέποντας σειρές, τους αγαπημένους vloggers αλλά και διαβάζοντας μπλογκς που είχα ξεχωρίσει.

Το 2017 δεν ήταν όπως το 2016. Δεν ταξίδεψα όσο θα ήθελα και είδα ελάχιστα καινούρια μέρη. Επίσης δεν ξεκίνησα καμία νέα σειρά παρά συνέχισα κάποιες από αυτές που έβλεπα ήδη. Πέρασα όπως άπειρο χρόνο απέναντι από αυτή την οθόνη για να γράφω όπως κάνω τώρα, για να έχει το μπλόγκ τη μορφή που βλέπετε αυτή τη στιγμή αλλά και για να επεξεργαστώ τα βίντεο για το κανάλι μου. Και πιστέψτε με ήταν υπέροχα! Για μένα αυτή ήταν η χρονιά που μετά από περίπου 2 χρόνια σκέψης αποφάσισα να μπω στον χώρο του blogging και να βγω από το comfort zone μου μετά από παρότρυνση των δικών μου ανθρώπων! Είναι τόσο δημιουργική όλη η διαδικασία που δεν το μετανιώνω καθόλου!

Επίσης, μέσα στο 2017 αποχαιρέτισα τη φοιτητική μου πόλη και το σπιτάκι μου που πραγματικά λάτρευα… Το πιο κωμικοτραγικό της υπόθεσης βέβαια ήταν πως αν μου έλεγε κανείς 4 χρονιά πριν πως θα στεναχωριόμουν όταν θα έφευγα από Κομοτηνή θα τον αποκαλούσα τρελό! Παρόλα αυτά διαψεύστηκα, μιας και εκεί πέρασα πάρα πολύ όμορφα και απέκτησα πολλούς καλούς φίλους. Ήταν μια μεγάλη αλλαγή αλλά το κατά πόσο οι αλλαγές θα είναι για καλό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εμάς και το πως τις αντιμετωπίζουμε και τι στάση κρατάμε απέναντι σε αυτές…

Αυτός είναι ο δικός μου απολογισμός και Με βάση λοιπόν τα παραπάνω θα σας παρότρυνα να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να μην φοβάστε τις αλλάγες! Μπορεί να σας αρέσουν μπορεί και όχι, αλλά δεν δοκιμάσετε δε θα μάθετε ποτέ!

Καλή Χρονιά λοιπόν και εύχομαι σε όλους το νέο έτος να σας φέρει υγεία, ευτυχία και να έχετε πάντα δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπάνε και τους αγαπάτε!

Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη που μου δείχνετε διαβάζοντας αυτό το blog καθώς και στο youtube και στο instagram <3

Chrysmatter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *