Η εταιρεία Κορρές είναι από τις αγαπημένες μου. Τα περισσότερα προϊόντα που έχω δοκιμάσει με έχουν αφήσει πλήρως ικανοποιημένη. Επιπλέον, πρόκειται για μια ελληνική εταιρία με προσεγμένα συστατικά.

Σε αυτό το post θα σας μιλήσω για ένα πολύ αγαπημένο μου προϊόν, τις σκιές σε μορφή στικ. Έχω τα περισσότερα χρώματα, (μου λείπουν τα τρία τελευταία που κυκλοφόρησαν), οπότε από αυτό και μόνο μπορείτε να καταλάβετε πόσο μου αρέσουν και με έχουν βολέψει.

Είναι βουτυρένιες, δουλεύονται εξαιρετικά με τα δάχτυλα, έχουν απίστευτη διάρκεια αλλά προσοχή! Πρέπει να δουλεύεται κάθε μάτι ξεχωριστά γιατί αν στεγνώσει θα δυσκολευτείς πολύ.

Την ανοιχτόχρωμη τη χρησιμοποιώ είτε ως βάση είτε για να δώσω φως στη εσωτερική γωνία του ματιού και κάτω από το φρύδι.

Την Rose Gold και τη Μπρονζέ τις χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά είτε μόνες σβήνοντας τες στην κόγχη μου είτε στο κινητό βλέφαρο σε συνδυασμό με κάποια άλλη.

Τέλος, οι σκούρες είναι ιδανικές για smokey eye. Μπορούν να μπουν ως βάση για να αυξηθεί η ένταση των υπόλοιπων σκιών ή και μόνες τους.

Από αριστερά προς τα δεξιά : 98 Metallic Black, 46 Olive Green, 33 Grey Brown, 68 Golden Pink, 29 Golden Bronze, 11 Ivory

Εσύ τις έχεις δοκιμάσει; Περιμένω τη γνώμη σου κάτω στα σχόλια!

Chrysmatter

2 comments on “Twist Eyeshadow by Korres / Review #1”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *