Τα σκούρα κραγιόν κάθε χειμώνα είναι όχι απλά τάση στο μακιγιάζ αλλά και μέρος του στυλ κάθε γυναίκας. Με ένα έντονο κραγιόν το λουκ γίνεται αυτόματα εντυπωσιακό! Ο πιο safe τρόπος να φορέσεις ένα σκούρο κραγιόν είναι με τα μάτια πιο «ήσυχα» μάτια.
Η βάση σου πρέπει να είναι στο σωστό τόνο για το δέρμα σου και αφού δώσεις διάσταση στο πρόσωπό σου με λίγο μπρόνζερ ακολουθεί το ρουζ σε φυσική απόχρωση. Στα μάτια επίσης θα κινηθείς σε φυσικούς τόνους με μια καφέ σκιά καλά σβησμένη στη κόγχη του ματιού σου για να δώσεις βάθος. Για αυτό μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το μπρόνζερ που χρησιμοποίησες νωρίτερα.
Στα χείλη τώρα απαραίτητη προϋπόθεση για να φαίνονται τέλεια είναι να έχεις κάνει απολέπιση και να τα έχεις ενυδατώσει καλά αλλιώς το χρώμα θα μπαίνει στις γραμμές των χειλιών σου. Στη συνέχεια, κάνεις το περίγραμμα με ένα μολύβι ακολουθώντας τη φυσική γραμμή των χειλιών σου διότι τα σκούρα κραγιόν αν ξεφύγουν το αποτέλεσμα μόνο κολακευτικό δεν είναι, κάνοντας το περίγραμμα αναγκαίο! Τέλος, γεμίζεις τα χείλη σου με το κραγιόν σου.
Μη διστάσεις να παίξεις και πιο τολμηρά χρώματα όπως σκούρο μωβ ή ακόμη και μαύρο!

Τα προϊόντα που χρησιμοποίησα :

Πρόσωπο

Korres Άγριο Τριαντάφυλλο Colour Correcting Cream Light

Radiand Illuminator No 3

Too Faced Chocolate Soleil- The Power of Make up by NikkieTutorials

Μάτια

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance Eye Shadow – Raw Siena, Burnt Orange

Maybelline Lash Sensational mascara

Χείλη

Mac Pro Longwear Lip Pencil – Ms. Diva

Korres Raspberry Twist Lipstick- Seductive

Chrysmatter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *