Το 2016 το αφήσαμε πίσω και το 2017 μας περιμένει για να το κάνουμε συναρπαστικό! Το ’16 μπορεί να είχε άσχημα, είχε όμως και άλλα που αξίζουν όχι μόνο αναφοράς αλλά και διατήρησής τους τη νέα χρονιά.

Οι αναμνήσεις κι οι εμπειρίες που αποκομίζει κανείς από τα ταξίδια λένε ότι μένουν για πάντα. Κι εγώ, για να τσεκάρω εάν είναι αλήθεια λοιπόν, ταξίδεψα! Kαι ταξίδεψα πολύ! Μετά από αρκετά χρόνια επισκέφτηκα χώρες του εξωτερικού κι αλήθεια είναι πως λάτρεψα να γνωρίζω καινούρια μέρη καθώς και την ιστορία και τον πολιτισμό που τα συνοδεύει. Φυσικά και η Ελλάδα πάντα παίζει στο παιχνίδι ακόμη και για μια μονοήμερη, με τόσα μέρη κοντά σου να ανακαλύψεις!

Επίσης στη χρονιά που μας πέρασε ξεκίνησα γυμναστική και πρόσεξα κατά περιόδους τη διατροφή μου. (δεν ήμουν πάντα πολύ συνεπής αλλά προσπάθησα). Έτσι λοιπόν στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας ξεκίνησα να μαγειρεύω. Κι όταν λέω μαγειρεύω, όχι μόνο ρύζι και μακαρόνια. Oκ, η Βέφα δεν έγινα αλλά ήταν σημαντική εξέλιξη από το τάπερ – ντελίβερι – μακαρόνια.

Αλλά επειδή η καθημερινότητα μου δεν ήταν μόνο όλα τα παραπάνω, σαν φοιτήτρια που σέβεται τον εαυτό της πέρασα πολλές ώρες μπροστά στο λάπτοπ. Είτε για να μάθω τα νέα στο χώρο του beauty μη χάνοντας ποστ ή βίντεο των I Forgot my Crown , Lousousou και TheGrecianSquare κι από πολλά αλλά blog και κανάλια, είτε για να ταξιδέψω με τα ταξιδιωτικά άρθρα των Dreamista, Art Ttravel.

Η πιο τυπική φοιτητική μου συνήθεια όμως ήταν οι σειρές! Και περιμένω πως και πως τα νέα επεισόδια των σειρών που μου άρεσαν πολύ. Προτείνω ανεπιφύλακτα  τα : How to get away with murder, Suits, Modern Family, House of cards, Vikings και Game of Thrones.

Τέλος, αυτό που θα διατηρήσω και τη νέα χρονιά είναι οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου το 2016. Γιατί εν τέλει αυτοί που αγαπάμε και μας αγαπάνε κάνουν τη κάθε χρονιά μοναδική!

Chrysmatter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *